Traficanți de droguri, reținuți. Cum ascundeau cocaina
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Procurorii DIICOT au reținut doi traficanți de droguri, sub acuzația că au introdus pe teritoriul României, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, cantitatea de 2,2 kg cocaină, drogurile fiind ascunse într-un aparat de sudură tip autogen.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe 29 ianuarie, I.M.A. și B.V.V. au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc, trafic ilicit internațional de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Procurorii susțin că, în noaptea de 27 spre 28 ianuarie, B.V.V. a introdus pe teritoriul României, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, județul Arad, pe cale rutieră, din Spania, cantitatea netă de 2.218,13 grame cocaină, o parte din droguri fiind disimulată într-un aparat de sudură tip autogen.

S-a reținut că B.V.V. a adus drogurile la instigarea lui I.M.A., care i-a solicitat să introducă cocaina pe teritoriul României, să o transporte ulterior până în București, unde i-a predat-o.

Pe 29 ianuarie, în jurul orei 02,20, I.M.A. a fost prins în flagrant în București, având asupra lui cele 2,2 kg de cocaină.

Procurorii au descoperit că I.M.A. vindea cocaină la prețuri cuprinse între 350-400 lei/gram, îndeosebi cu ocazia unor petreceri private, dar și în discoteci din București, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel