Urmărește emisiunea live
Trafic rutier BLOCAT pe DN7. Un camion s-a izbit violent într-un stâlp
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Traficul rutier a fost blocat total sâmbătă dimineaţa pe DN7 din cauza unui accident.

Traficul rutier a fost blocat total pe DN7 după ce un autocamion a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune, Transmite Agerpres. Accidentul s-a produs pe DN7, la Călineşti, la kilometrul 216+50 de metri. Şoferul autocamionului a rămas încarcerat în urma impactului şi a fost  salvat de pompieri.

"Conducătorul unui autocamion ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Vâlcea, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a lovit un stâlp de înaltă tensiune. Traficul este blocat total", au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Tot pe DN7 sâmbătă dimineaţa a mai avut loc un accident rutier grav. Un șofer de 20 de ani a fost transportat de urgență la spital după ce mașina în care se afla a intrat pe sensul opus de mers şi a lovit frontal un autocamion.

"Un bărbat de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers Vâlcea - Argeş, ar fi pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit frontal un autocamion ce circula regulamentar, cauza probabilă fiind oboseala la volan. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a şoferului", au mai informat reprezentanţii IPJ Vâlcea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel