Trafic întrerupt pe Podul Giurgiu-Ruse, vineri, timp de o oră
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Giurgiu - Ruse
Giurgiu - Ruse
Traficul pe Podul Prieteniei, Giurgiu-Ruse, este întrerupt vineri, între orele 11,00 - 12,00, pe sensul de ieşire din România pentru toate categoriile de autovehicule.

"Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar, cu privire la faptul că vineri, 19 aprilie, în intervalul orar 11,00 - 12,00, va fi întreruptă circulaţia, pe sensul de ieşire din România, pentru toate categoriile de autovehiculele, pentru lucrări de punere în exploatare a noii zone de efectuare a controlului de frontieră pe teritoriul Bulgariei", informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă, astfel încât, la reluarea traficului, controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Vezi și: "Dacă vrei să trăieşti, bagă paie sub haine!" Imagini dureroase de la Fortul 13 Jilava: Urlete pe culoare și lovituri de pumni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel