Trafic intens pe litoral, dar și la munte. Update: Două accidente pe A2, opt mașini implicate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Traficul se desfășoară cu dificultate în unele zone de pe litoral și la munte.

Update 2

Circulaţia este restricţionată, duminică la amiază, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 57, în zona localităţii Nicolae Bălcescu din judeţul Călăraşi, unde a avut loc o tamponare între trei autovehicule, a anunţat Centrul Infotrafic.

Maşinile au fost deja extrase pe banda de urgenţă, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat, cu viteză redusă, pe ambele benzi, pe o distanţă de 3 kilometri.

Infotrafic recomandă şoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi mărirea distanţei de siguranţă între vehicule. 

Update

Traficul rutier este îngreunat, duminică, pe A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 162, în apropierea localităţii Cernavodă, ca urmare a unei tamponări în care au fost implicate cinci autovehicule, a anunţat Centrul Infotrafic.

Maşinile au fost scoase pe banda de urgenţă.

Potrivit Infotrafic, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe cele două benzi, cu viteză redusă, pentru aproximativ 30 de minute, scrie Agerpres.

Știre inițială

Traficul este intens, duminică, pe DN 39 Constanţa - Vama Veche şi pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în localităţile Eforie Nord şi Agigea, respectiv Comarnic şi Buşteni.

Aglomeraţie este şi pe DN 7 Piteşti - Sibiu în Tălmaciu, Căciulata şi Deduleşti, potrivit unui comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmis, duminică, Agerpres.

Valorile de trafic pe principalele artere rutiere sunt următoarele



* pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa circulaţia este fluentă în ambele sensuri, fără incidente rutiere; valorile de trafic pe sensul către Capitală sunt, în medie, de 40 - 45 de auto pe minut;

* pe DN 39 Constanţa - Vama Veche traficul este intens pe raza staţiunilor Eforie Nord şi Agigea, pe ambele sensuri de deplasare;

* pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea circulaţia este normală, fără incidente rutiere în desfăşurare;

* pe DN 1 Ploieşti-Braşov:

- pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti circulaţia este normală la cele două sensuri giratorii;

- la Comarnic traficul este intens pe sensul de mers Bucureşti către Braşov, se circulă în coloană pe tronsonul kilometric 102 - 107;

- la Buşteni traficul este intens pe sensul de mers către Braşov, se circulă în coloană de la km 128+500 de metri până în zona centrală a staţiunii;

- pe sensul de mers Braşov către Bucureşti se circulă în coloană, de la kilometrul 138 până la kilometrul 131, între staţiunile Predeal şi Buşteni;

* pe DN 7 Piteşti - Sibiu se înregistrează aglomeraţie pe raza localităţilor Tălmaciu, Căciulata şi Deduleşti, pe ambele sensuri de deplasare.

Reprezentanţii Infotrafic le recomandă şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să opteze pentru rute alternative. Informaţii în timp real despre restricţiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate de pe site-ului oficial - www.politiaromana.ro - secţiunea Infotrafic, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel