Data publicării:

Trafic îngreunat pe ”Podul Prieteniei”. Sunt programate reparații pe partea românească a podului Giurgiu - Ruse

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: captura video AIR Bulgaria
FOTO: captura video AIR Bulgaria

Traficul pe Podul Giurgiu - Ruse va fi îngreunat în perioada următoare, fiind programate lucrări de reparații pe partea românească a podului.

Circulația pe ”Podul Prieteniei” Giurgiu - Ruse va fi afectată în perioada următoare, din cauza lucrărilor de reparare a dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatare programate pe partea românească, a anunțat vineri, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu.

Lucrările vor începe luni, 21 octombrie, însă începând de vineri, 18 octombrie, va fi deschis șantierul și vor fi montate indicatoarele rutiere.

Activitățile de reparații se vor efectua simultan cu cele aflate în curs de desfășurare pe partea bulgară, vor începe de la jumătatea podului și se vor retrage treptat către partea României, zona blocată fiind de aproximativ 150 metri unde dirijarea circulației se va efectua paletizat”, se precizează într-un comunicat transmis de ITPF Giurgiu, scrie Agerpres.

Conform aceleiași surse, traficul rutier se va desfășura cu dificultate.

”Facem apel la înțelegerea participanților la traficul transfrontalier și îi asigurăm de faptul că la nivelul instituției noastre au fost luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere”, se mai menționează în comunicat.

Șoferilor li se recomandă să utilizeze și celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria și să consulte aplicația Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel