Trafic infernal la intrarea în Bucureşti dinspre Otopeni. O maşină s-a răsturnat, aplicaţiile de navigaţie sunt pe roşu - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Traficul la intrarea în Bucureşti dinspre Otopeni, la ora 14:00, este extrem de aglomerat. 

Aşa cum se vede şi în imaginile video de mai jos, se circulă în coloană şi cu viteză redusă. În plus, capturile realizate pe două aplicaţii de navigaţie, Waze şi Google Maps, arată că mai multe porţiuni de drum sunt înroşite, lucru care arată ambuietajul din zonă. 

În video se poate vedea că o maşină este răsturnată pe lateral. Cel mai probabil, aceasta este cauza aglomeraţiei din zonă. Vom reveni cu detalii. 

Val de accidente rutiere, luni, 21 noiembrie 2022. Creşte numărul victimelor

Un microbuz în care se aflau cinci persoane a fost implicat într-un accident pe DJ 108A, în apropierea localităţii Gârdani, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

"Cele cinci persoane aflate în microbuz au fost rănite uşor. Victimele au fost transportate la spital, cu 2 EPA-SMURD şi 3 ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş", a spus Cornel Băbuţ.

Conform acestuia, la accident a acţionat Garda de Intervenţie Fărcaşa, cu o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare, scrie Agerpres. 

Un mort şi doi răniţi în Caraş-Severin 

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma unui accident care a avut loc luni dimineaţa pe DN 6, în zona localităţii Armeniş, din judeţul Caraş-Severin.

Potrivit Centrului Infotrafic, conducătorul unui autocamion a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă, iar remorca vehiculului a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism.

În urma impactului au rezultat trei victime din autoturism, dintre care o persoană a decedat, iar celelalte două au suferit leziuni uşoare. Răniţii au fost transportaţi la spital, pentru investigaţiile medicale necesare.

La faţa locului au acţionat pompierii militari din Caransebeş şi două ambulanţe. Persoana decedată şi unul dintre răniţi au fost găsiţi încarceraţi în autoturism, fiind scoşi de acolo de echipajele de intervenţie, a precizat ISU Caraş-Severin.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Orşova - Caransebeş, pentru efectuarea cercetării locului faptei, valorile de trafic fiind uşor ridicate. În zonă plouă, iar carosabilul este umed, menţionează Infotrafic. 

Grav accident şi în judeţul Argeş, la intrarea pe A1 

Un bărbat a murit şi altul a fost rănit, luni dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un autocamion pe DN 65B, în zona de sud municipiului Piteşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, un bărbat extras de pompieri din autoturism se afla în stop cardio-respirator, iar celălalt prezenta leziuni în zona feţei.

"Bărbatul aflat în stop cardio-respirator era pasager în autoturism. Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat. Celălalt bărbat este şoferul autoturismului şi este în vârstă de 21 de ani. Acesta a fost preluat de către unul dintre echipajele SMURD şi este transportat la spital", au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române anunţă că şoferul autoturismului, care se deplasa dinspre autostrada A1 către Slatina, la pătrunderea într-o intersecţie a intrat în coliziune frontală cu un autocamion. În urma impactului a rezultat decesul unei persoane din autoturism.

Circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind în creştere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel