Trafic decongestionat la Vama Nădlac I. Anunțul autorităților
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Autoritățile informează că traficul a fost decongestionat la punctul de trecere a frontierei Nădlac I. 

În prezent, traficul prin punctul de trecere a frontierei Nădlac I este descongestionat, se desfășoară în condiții normale fără a se înregistra timpi de așteptare, se arată într-un comunicat de presă. 

În cursul zilei de azi prin PTF Nădlac I au efectuat formalitățile de intrare în țară 3.745 de persoane (dintre care 1200 pietoni) și 792 mijloace de transport. De asemenea, la ieșirea din țară s-au prezentat 1.705 persoane cu 478 mijloace de transport pentru efectuarea controlului de frontiera.

Personal suplimentat 

A fost suplimentat personalul Poliției de Frontieră planificat să desfășoare activităţi la controlul de frontieră, acesta fiind dotat cu terminale mobile pentru efectuarea formalităţilor de frontieră (pentru persoanele care vin pe jos).

De exemplu, astăzi au fost deschise 7 artere de control pe sensul de intrare și 4 pe sensul de ieșire, fiind folosite pentru controlul de frontiera 14 stații de control mobile.

Și în PTF Nădlac II Autostrada, deschis exclusiv pentru autovehicule de mare tonaj pentru fluidizarea traficului de marfa, se lucrează la capacitate maxima, in cursul zilei de azi fiind verificate 3.500 de camioane, atât pe sensul de ieșire, cât și pe cel de intrare în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel