Trafic de minori și proxenetism. Victimele erau trimise în străinătate. Grupare destructurată în urma percheițiilor
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: piaxabay.com
Foto: piaxabay.com
O grupare specializată în trafic de persoane a fost destructurată de către polițiștii din Craiova. 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au efectuat patru percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism. O persoană a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

”Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, în Craiova, bănuiții ar fi închiriat apartamente în regim hotelier, mai multor persoane, care ar fi fost obligate să practice prostituția. De asemenea, o parte dintre aceste persoane ar fi fost transportate și în străinătate, unde ar fi fost obligate să practice prostituția, prin amenințări cu acte de violență și șantaj”, se arată într-un comunicat de presă. 

O persoană a fost reținută 

 

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate bunuri și înscrisuri ce pot constitui mijloace materiale de probă în cursul procesului penal. 

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, în vederea audierii, iar în urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea unei persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel