Trafic blocat la Sinaia, pe DN1. Un copac a căzut pe șosea
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Circulația se desfășoară pe un fir, alternativ, pe DN 1, în Sinaia, din cauza unui copac doborât de vânt pe șosea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza unui copac căzut pe carosabil, pe DN 1 Brașov – Ploiești, la kilometrul 119+600 metri, în zona stațiunii Sinaia, județul Prahova, circulația se desfășoară pe un fir, alternativ.

Valorile de trafic sunt normale. Echipele de intervenție degajează drumul.

Inundații în Prahova

În județul Prahova, pompierii au scos apa, pe parcursul nopții, din 3 locuințe situate în Bușteni, Azuga și Breaza și dintr-o anexă din Comarnic.

„Totodată au acționat pentru degajarea a 4 copaci căzuți pe carosabil ( Sinaia - drumul spre 1400, strada Cameliei din Ploiești și Provita, Câmpina) și 2 stâlpi de electricitate ( strada Iazului din Ploiești și Intrarea Hortensiei). Au acționat și pentru îndepărtarea unui panou publicitar în Ploiești, strada Vasile Lupu, care punea în pericol trecătorii. În prezent acționează pentru evacuarea apei dintr-o locuință în Azuga”, anunță ISU Prahova.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, atenţionări Cod galben de vânt în 11 judeţe.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10.00 este Cod galben de vânt în localități din județele Arad și Timiş. Vântul depășește la rafală 55...60 km/h.

Până la ora 8.00, sub avertizare Cod galben de vânt sunt și mai multe localități din Argeş, Giurgiu, Teleorman, Dâmboviţa, zona depresionară din Covasna și zona joasă din Mureş. Se anunță intensificări ale vântului cu viteze la rafală în general de 55...65 km/h.

Precipitații moderate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo actualizată de ploi şi ninsori moderate cantitativ, precum şi intensificări ale vântului valabilă duminică, până la ora 18:00, în aproape toată ţara.

Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de duminică, temporar, vor fi precipitaţii, local moderate cantitativ (15-20 l/mp), sub formă de ploaie în Moldova şi predominant sub formă de ninsoare în sudul şi vestul Banatului. În nordul Carpaţilor Orientali, iar până spre orele amiezii şi în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1.700 m va continua să ningă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel