Accident teribil pe DN1. Mașină ruptă în două. Un tânăr a decedat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sursă: IPJ Sibiu
Sursă: IPJ Sibiu
Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN1. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare. Traficul a fost blocat complet. 

UPDATE, ora 22:15: Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu au precizat că victima accidentului a decedat la spital, în ciuda eforturilor făcute de medici. Traficul pe DN1 a revenit la normal. 

UPDATE: Accidentul s-a produs după ce una dintre mașini a derapat, pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Potrivit IPJ Sibiu, victima este un pasager al uneia dintre mașini, are 24 de ani și a fost transportată în stare gravă la spital.

UPDATE: După aproximativ o oră, traficul a fost deblocat pe o sigură bandă și se circulă alternativ.

Un accident grav s-a produs astăzi, în judeţul Sibiu, după ce un autoturism, condus de un șofer în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul volanului, a derapat și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un sofer în vârstă de 23 de ani. 

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare. În urma accidentului, șoferul vinovat a fost rănit grav și a fost transportat de urgență la spital.

Traficul a fost blocat complet până la finalizarea intervenţiei echipelor de salvare şi eliberarea carosabilului.

Vezi și: Bogdan Chirieac desființează ultimul sondaj. ”Cel mai mare semn de întrebare”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel