Trafic afectat pe DN 1 și DN 1A. Iată care e motivul
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri
În perioada 21 – 23 septembrie, traficul va fi afectat pe DN 1 și DN 1A. Este vorba de un transport care tranzitează țara între Nădlac și Vama Veche.

În perioada 21 - 23 septembrie, se va desfășura un transport al unei confecții metalice cu depășiri agabaritice, pe traseul Nădlac II – Vama Veche. Convoiul ar urma să tranziteze și județul Brașov pe parcursul zilei de 22 septembrie, traficul rutier urmând să fie afectat pe DN 1 dinspre Sibiu, centura Brașovului și DN 1A.

Lățimea maximă a vehiculului este 5,25 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. „Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, au precizat reprezentanții Companiei de Drumuri, potrivit bizbrasov.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel