Data publicării:

Traducătoarea lui Zelenski a izbucnit în lacrimi în direct în contextul războiului din Ucraina

Autor: Julia Pandi | Categorie: Stiri
WhatsApp
Volodimir Zelenski/ captură foto Facebook
Volodimir Zelenski/ captură foto Facebook
Traducătoarea lui Volodimir Zelenski, de la  postul german de știri Welt TV, a izbucnit în lacrimi.

Traducătoarea lui Volodimir Zelenski, de la postul german de știri Welt TV, a izbucnit în lacrimi.

„Scuzati-mă”, a spus traducătoarea, abia reușind să vorbească.

”Aceasta este teroare. Rușii ne vor bombarda orașele ucrainene și mai mult. Ne vor ucide copiii și mai subtil. Acesta este răul care a venit pe pământul nostru și trebuie distrus. Acțiunile criminale ale Rusiei în Ucraina poartă semne de genocid”, a declarat Zelenski.

El a denunțat invazia rusa drept ”terorism de stat”.

Zelenski a catalogat drept ”minciuni” afirmațiile Rusiei prin care pretinde că nu atacă zone locuite de civili.

VEZI ȘI:   LIVE  Ziua 4 război Rusia-Ucraina. Putin ar fi pus în alertă forţele nucleare ale Rusiei / live text / video

Este a patra zi a războiului provocat de Vladimir Putin

UPDATE 46: Preşedintele Vladimir Putin ar fi pus în alertă forţele nucleare ale Rusiei din cauza tensiunilor majore cu lumea occidentală în privinţa atacului militar din Ucraina, scrie The Washington Post.

UPDATE 45: Primarul Kievului a transmis că nu există trupe ruse în capitala ucraineană, care continuă să reziste atacurilor, potrivit Reuters, notează Mediafax. „Dar militarii noştri, forţele noastre de ordine şi apărarea noastră teritorială continuă să repereze şi să neutralizeze sabotorii”, a declarat Vitali Klitschko pe contul său Telegram. 

UPDATE 44: Rusia va aştepta răspunsul Ucrainei cu privire la organizarea de negocieri în oraşul Gomel din Belarus până la orele locale 15:00 (12.00 GMT), a anunţat consilierul preşedinţiei ruse şi şeful delegaţiei de negociere, Vladimir Medinski, transmite EFE, potrivit Agerpres. '(...) Până la orele 15:00 vom fi aici (în Gomel - n.r.) şi aşteptăm confirmarea din partea ucraineană că va călători la Gomel pentru negocieri', a declarat Medinski presei de la ambasada Rusiei din Minsk, citat de agenţia de presă oficială TASS.

El a adăugat că, odată ce va primi această confirmare, delegaţia rusă va porni către Gomel, oraş situat la circa 300 de kilometri sud-est de Minsk şi 40 de kilometri de frontiera cu Ucraina. Din delegaţia condusă de Medinski mai fac parte viceministrul afacerilor externe Andrei Rudenko, ambasadorul rus în Belarus, Boris Grizlov, şi şeful comitetului pentru afaceri internaţionale din Duma de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), Leonid Slutski. 'Toată responsabilitatea pentru viitoarea desfăşurare a evenimentelor va cădea pe umerii actualelor autorităţi din Ucraina', a avertizat Slutski pe canalul său de Telegram.

CITEȘTE MAI DEPARTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel