Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 29 oct 2020 / 10:17
TRĂDARE în PSD, ziua decisivă! Ciuvică, despre PSD-istul ”lu` Iohannis” care a spulberat amânarea parlamentarelor: Sigur va fi recompensat din PNL
Un PSD-ist este cel care a asigurat PNL că alegerile parlamentare nu vor putea fi amânate. 

”Ce s-a întâmplat săptămâna asta? Nu a venit PSD-istul din Biroul Permanent din Senat, PSD-istul care asigura majoritatea acolo, ca să bage legea (n.r. de amânare a alegerilor) pe ordinea de zi. Deci un PSD-ist a boicotat ședințele Parlamentului împreună cu PNL, USR și UDMR, astfel încât revotarea legii în Parlament se amână sine die. Dl Ciolacu anunța cum vor trece ei legea prin Parlament și PSD-istul lu` Ciolacu, devenit al lui Iohannis, nu s-a dus” a spus Mugur Ciuvică, în interviul acordat DCNews. 

Un nou PSD-ist, cumpărat de PNL?

 

Senatorul PSD Radu Oprea a declarat miercuri că Ion Ganea ”a fost cumpărat de PNL” pentru a lipsi de la şedinţele Biroului permanent al Senatului, în acest fel nerealizându-se cvorumul pentru ca proiectul de lege prin care poate fi amânată data alegerilor parlamentare să fie introdus pe ordinea de zi. Consiliul Politic Naţional se întrunește astăzi, iar pe ordinea de zi a ședinței se află excluderea lui Ion Ganea. 

Ideologia în România

 

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, în emisiunea de marți, că ”dacă omul nu mai e pe listă, pot să înțeleg că e o măsură de boicot, ca-n România, ideologia ține până sunt pus pe listă și ales în Parlament, apoi adevărul mă eliberează”. 

”Sigur va fi recompensat cumva din PNL, dacă nu e pe listele PSD” a punctat Mugur Ciuvică. 

”Nu îl mai considerăm social-democrat, supărarea pleacă, presupun, din faptul că nu mai e pe un loc eligibil pe liste”, a afirmat Sorin Grindeanu ulterior emisiunii DCNews. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro