TOTUL s-a întâmplat pe 26 iunie! Vă așteptați la așa ceva?! Noi informații și anunțuri
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Informațiile pe care nu trebuie să le ratezi!

Iată ce s-a întâmplat, vineri, 26 iunie 2020, în a doua parte a zilei:

Un bărbat a fost împușcat, vineri după-amiază, în București. Mai multe informații, AICI: Bărbat, împușcat în București

Un medic de la USR s-a înscris în PSD! Citiți pe larg, AICI: Asta chiar e tare! Medicul de la USR care s-a înscris în PSD! ”Noi nu suntem de la acel PSD de care se feresc unii”

Ziua Drapelului 2020 a fost sărbătorită și la Cluj-Napoca, în plină pandemie. Mai multe, AICI: Ziua Drapelului în pandemie. Nu credeam că voi trăi așa ceva - FOTO

Claudiu Mija, șeful DITP - SPNV Registrul Auto Român, a vorbit despre un mijloc prin care oamenii îşi pot face vacanţele exact acolo unde doresc, fără restricţii şi fără a interacţiona prea mult cu alţi cetăţeni şi a se feri de o posibilă infectare cu noul coronavirus. Pe larg, AICI: SECRETUL vacanţelor sigure în pandemie. Claudiu Mija: Concedii foarte plăcute. Sunt tot mai căutate! 

Tudor Ciuhodaru atrage atenţia asupra pericolului la care se expun mulţi dintre noi în această perioadă în care purtarea măştii este obligatorie în spaţiile închise dar şi în transportul în comun. Mai multe, AICI: Masca anti-coronavirus, greşeală cu efecte GRAVE. Ciuhodaru: O adevărată dramă! Nu mai faceţi acest lucru! 

DNA a anunțat oficial inculparea lui Liviu Dragnea. Detalii, AICI: Procurorii DNA, anunț despre Dragnea. E totul OFICIAL

S-a făcut o mişcare care a distrus constructorii români şi a alungat tinerii din facultate. Mai multe, AICI: Mişcarea care a distrus constructorii români şi a alungat tinerii din facultate. Valentin Stoica: O spuneau cu ură. Au dispărut!

E bomba bombelor! Se pare că noul coronavirus era încă din martie 2019! Această informație dă peste cap tot ce se știa până acum! Pe larg, AICI: Presa spaniolă: Coronavirusul, descoperit mult mai devreme. Informație care dă peste cap tot ce se știa!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel