Totul e posibil pentru Leu, revelații pentru Fecioară, aspecte pozitive pentru Balanță. Previziuni complete
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 01 aug 2022, 23:39
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Este o zi potrivită pentru a-ți face calcule. Ai disponibilitate crescută pentru optimizarea bugetului personal. 

Taur

Cere și ți se va da! Trebuie doar să spui de ce anume ai nevoie și vei vedea cum se vor oferi apropiații să te ajute. Nu îți fie teamă!

Gemeni

Mercur se pregătește să schimbe semnul. Vei simți și tu că ești presat, dar nimeni nu o face. Ești prea exigent cu tine. 

Rac

Îți poți folosi șarmul pentru a obține ce vrei. Astrele chiar te invită să fii mai încrezător. Totul pleacă de la modul în care te vezi. 

Leu

Chiar dacă unele probleme de la serviciu ți se par fără rezolvare, s-ar putea să ai o surpriză. Viața îți va arăta că totul e posibil. 

Fecioară

Orice discuție purtată astăzi va fi plină de revelații pentru tine. Mai ales dacă alegi să stai în preajma unor persoane cu experiență de viață. 

Balanță

Venus primește aspecte pozitive, mai ales în zona carierei. Cumva găsești puterea interioară să treci peste un mănunchi de frici apăsătoare. 

Scorpion

Este important să discuți cu persoana iubită despre planurile tale profesionale de viitor. Chiar dacă nu o includ, măcar să știe de existența lor. 

Săgetător

Astrele te invită să faci tot posibilul să nu mai fii împrăștiat. Și astăzi chiar ai aspecte favorabile în acest sens. 

Capricorn

Aspectele zilei favorizează partea amoroasă. Deci ai putea profita din plin! Fie că ești într-o relație, fie că ești în căutarea uneia. 

Vărsător

Astăzi trebuie să găsești un echilbru între viața profesională și cea personală. Doar dacă nu vrei, nu vei reuși. 

Pești

Vorba dulce mult aduce! Și acasă și la serviciu. Iar tu îți vei da seama rapid de acest fapt. Vei fi un orator fără pereche!

 

 

Mercur în Fecioară din 4 august

 

Mercur intră în Fecioară pe data de 4 august. „Planeta comunicării intră în cel de-al doilea domiciliu al său. Vom deveni cu toții profesori de matematică, logică și economie. Ne vom măsura bine cuvintele. Și vom fi preocupați de optimizare, eficientizare și disciplină”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

 

Lună Plină în Vărsător pe 12 august

 

Lună Plină în Vărsător de pe data de 12 august va fi în vizorul lui Saturn și în „șuturile” lui Uranus. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj fix în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Acești nativi vor fi nevoiți să se detașeze de o situație care le-a îngrădit libertatea personală sau să se rupă de oameni care nu le mai aduc nimic bun și îi țin permanent în trecut, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

 

 

„Suntem în sezonul Leului, trecem de la acalmia, blândețea Racului la nevoia de distracție a Leului. Gândiți-vă până pe 23 august, cât va sta Soarele acolo, trăim cu adevărat, adică abia acum începe vacanța din punct de vedere astrologic, să spunem. Toate acestea pentru că Soarele în Leu predispune la foarte multă creativitate, la foarte multă veselie, la iubire, la bucurie, la romantism, la nevoia de a te simți tânăr din nou, la nevoia de a ajunge mai târziu acasă, de a te mai distra cu prietenii. Perioada vine și cu puțin de extravaganță și cu puțină vanitate, dar vine și cu nevoia de a străluci. Poate să fie prin îmbrăcăminte, prin modul în care vă arătați lumii, modul în care vă aranjați sau prin proiectele pe care le realizați, indiferent că sunt la serviciu sau în cadrul familiei. Sunt foarte multe lucruri pe care le-am putea face până pe data de 23 august, când Soarele intră în Fecioară și deja o să ne organizăm, o să putem face curățenie de toamnă, când trebuie să ne întoarcem la serviciu, când încep copiii școala, deci aveți o lună când o să puteți să vă bucurați de viață”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?