Totul despre mielomul multiplu. Prof. dr. Daniel Coriu, la Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prof. dr. Daniel Coriu, la Academia de Sănătate de la DC Medical și DC News.

Prof. dr. Daniel Coriu, medic primar hematolog ne explica ce este, cum apare și cum se tratează modern și cu succes mielomul. 

"La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate îl voi avea ca invitat pe prof dr Daniel Coriu, șeful Clinicii de Hematologie de la Institutul Clinic Fundeni și UMF Carol Davila București, în același timp și președinte al Colegiului Medicilor din România (CMR).

Discuția o vom face din calitatea domniei sale de hematolog și vom aborda una dintre bolile mai frecvent întâlnite în ultima vreme, care se numește mielom sau plasmocitom.

Abordând această problemă, a mielomului, aș spune că din punct de vedere profesional ea este o boală interesantă, iar pentru cei care au această afecțiune aș vrea să încercăm să spunem ce este mai nou, lucruri care evident au schimbat și viziunea asupra bolii și, aș spune, și prognosticul ei”, va spune prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Emisiunea va fi redifuzată luni, 26 noiembrie, ora 11.00, pe Youtube DC Medical și DC News și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel