Tot ce nu știai despre înghețata care face minuni pentru corp, dar și alte alimente ideale. Prof. Cristian Dima și Anghel Izabela, la Lider FM și DC News / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Pro Lider FM și DC News
Pro Lider FM și DC News
Prof. Cristian Dima și masterand Anghel Izabela sunt invitatele zilei în emisiunea de joi „La Sud prin Sud Est”.

Joi, 5 mai, la ora 14.00, invitatele emisiunii „La Sud prin Sud Est”, transmisă de DCNews și de Lider FM, sunt prof. Cristian Dima și masterand Anghel Izabela.

La Galați, au fost inventate înghețata cu efect de calmare a tusei și o băutură pe bază de ceai negru sau verde cu „potențiale proprietăți anticancerigene‟. În spatele acestor două inovații alimentare stau ing. Isabela Anghel și Mihail Balaban, doi masteranzi de la specializarea Nutriție a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați. Înghețata cu efect de calmare a tusei face parte din proiectul de dizertație al studentei Isabela Anghel, aflat sub coordonarea prof.dr.ing. Petru Alexe și conf.dr.ing. Cristian Dima. Ceaiul natural fermentat tip Kombucha a fost obținut de Izabela Anghel și Mihail Balaban, proiectul lor fiind coordonat de lector dr. ing. Iulia Bleoancă. Cele două produse sunt în curs de brevetare și urmează să fie scoase pe piață.

Aflați mai multe în cadrul emisiunii care va începe la ora 14.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel