Data publicării:

Torționarul Alexandru Vișinescu către ziariști: „Futu-ţi Cristosu' mă-tii să-ţi f..”

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Gest incredibil al fostului torționar, Alexandru Vişinescu,  care a condus  Penitenciarul  Râmnicu Sărat. La 88 de ani, Vișinescu a dat cu pumnii în jurnaliştii care l-au întrebat despre crimele de la Râmnicu Sărat al cărui comandant a fost între 1956 și 1963.

 Fostul comandant al penitenciarului Râmnicu Sărat, Alexandru Vişinescu, a avut o reacţie violentă după ce jurnaliştii l-au confruntat azi cu materialul publicat de ziarul Gândul şi cu sesizarea penală în care este acuzat oficial de moartea mai multor deţinuţi politici. La 88 de ani, fostul torţionar a dat cu pumnii în jurnaliştii care l-au întrebat despre crimele de la Râmnicu Sărat.

 După ce gândul a relatat că Alexandru Vişinescu este acuzat oficial de moartea mai multor deţinuţi politici la închisoarea de la Râmnicu Sărat, fostul comandat al penitenciarului a fost confruntat de jurnalişti cu acuzaţiile din sesizarea penală depusă al Parchetul General. Extrem de vioi la cei 88 de ani, Vişinescu i-a agresat pe jurnaliştii veniţi să-i consemneze punctul de vedere. „Futu-ţi Cristosu' mă-tii să-ţi fut”, a urlat torţionarul Vişinescu în timp ce îşi arunca pumnii către reporteri.

 Întrebat de victimele de la Râmnicu Sărat, Vişinescu le-a spus jurnaliştilor că a îndeplinit o funcţie şi nu are nici o responsabilitate. „Nu sunt răspunzător. Am îndeplinit o funcţie. Ce vreţi de le mine?”, spune Vişinescu în înregistrarea video realizată de ştirileprotv.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel