Urmărește emisiunea live
Torino a învins-o pe Sassuolo după ce era condusă cu 2-0 în minutul 77 - Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Torino a învins-o pe Sassuolo după ce era condusă cu 2-0 în minutul 77 - Video
Torino a învins-o pe Sassuolo după ce era condusă cu 2-0 în minutul 77 - Video
Torino a învins-o miercuri cu 3-2 acasă pe Sassuolo într-o restanţă din etapa a 24-a din Serie A, după ce era condusă cu 2-0 în minutul 77. 

Sassuolo, la care fundaşul Vlad Chiricheş a rămas pe banca de rezerve, a înscris prin Domenico Berardi în minutele 6 şi 38 şi a avut mai multe ocazii de a majora diferenţa, dar gazdele au avut şi ele numeroase şanse de gol.

Simone Zaza a redus din handicap în minutul 77, pentru ca zece minute mai târziu Rolando Mandragora să reuşească egalarea. Zaza şi-a trecut în cont dubla în al doilea minut de prelungire.

Meciurile lui Torino cu Sassuolo şi Lazio au fost amânate din cauza unui focar de Covid-19 la clubul piemontez. Torino a câştigat primul meci acasă în actualul sezon. Graţie acestei victorii, Torino a urcat pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării. Echipa antrenată de Davide Nicola are 23 de puncte după 26 de jocuri.

Pe locurile următoare sunt Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, cu 22 puncte (27 jocuri), Parma, formaţia lui Valentin Mihăilă şi Dennis Man, 19 p (27 j), şi Crotone, la care este legitimat Denis Drăguş, 15 p (27 j).

Sassuolo, cu 39 de puncte după 27 de jocuri, este pe locul 8, la 7 puncte de poziţia a 7-a, ultima care duce în Europa League. Pe primele locuri sunt Inter Milano, 65 p (27 j), AC Milan, 56 p (27 j), Juventus Torino, 55 p (26 j) şi Atalanta, 52 p (27 j). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel