Topurile muzicale românești, manelizate. Andra, Delia și Smiley, DETRONAȚI de Tzancă Uraganu, Loredana sau Jador. Imaginea trendingului de pe YouTube
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Cum arată trendingul muzical în România. Artiștii urcați în top. 

Loredana Groza a stârnit o mulțime de controverse în România, după noua sa piesă alături de 10 dintre cei mai mari "regi" ai manelelor. 

"Fericirea" marchează o premieră în industria muzicală din țară, însă puțin apreciată de fanii Loredanei, care i-au trimis mesaje disperate să o roage să-și revină și să nu-și schimbe stilul muzical.

Cu toate acestea, în ciuda comentariilor negative, oamenii au fost curioși să asculte piesa controversată și să vadă videoclipul în artista este înconjurată de maneliștii celebri din showbiz. 

Ei bine, la doar 24 de ore de la lansare, piesa a ajuns pe locul 2 în topul național și pe locul 8 în topul mondial, având peste un milion de vizualizări. 

Adi Minune, invidios pe maneaua Loredanei Groza din care a fost exclus: S-ar putea să nu mai ai timp să te împaci

Care sunt tendințele pe Youtube. Ce ascultă românii

VEZI GALERIA FOTO

Topurile muzicale de pe YouTube s-au schimbat complet în ultimul timp în România. 

Dacă în trecut, cântăreții de muzică pop, artiștii mari ai țării rupeau topurile și erau propulsați în trending, se pare că românii vor cu totul altceva. Epoca Andra, Delia, Connect-R sau Smiley a cam apus, locul lor fiind luat de Jador, Tzancă Uraganu, Florin Salam sau Dani Mocanu. 

Cum arată topul muzical din România, în prezent

Pe locul 1 in trending, cu 5 milioane de vizualizări într-o singură săptămână, este Tzancă Uraganu. 

Piesa lui "Bagabond asa ma vrea" pare să fie destul de apreciată de fanii artistului, însă se mai regăsesc și comentarii acide: "Dacă nu bagă piesa asta la înmormântarea mea, nu vin", "Domnul Uraganu’ tot respectul meu inseamna ca sunteti un om mai mult decat responsabil daca ajutati la informarea oamenilor despre vaccinare!"

Pe locul 2, cu 1,4 milioane de vizualizări se află Loredana, în colaborarea anului cu Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Culită Sterp, Baboiash, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie. 

Val de revoltă după piesa Loredanei cu "regii" manelelor. Fanii, mesaje acide: O mizerie! Așa disperată ai ajuns? Îmi vine să vomit

Pe locul 3 la egalitate cu Loredana se află Theo Rose și Valentin Dinu, cu piesa "Păcatul Meu". Cu 1,4 milioane de vizualizări în șase zile.

Cum arată topul muzical general în România

Tzancă Uraganu și Loredana se mențin pe cele două poziții fruntașe. 

În schimb, locul 3 este ocupat de Jador și Mocanu Bogdan​, "Nu Stii Cum Sa Dai De Mine", având 3,7 milioane de vizulizări într-o săptămână. 

Pe locul 4 este "regele" manelelor, Florin Salam, cu piesa "Nu e vina mea trecutul tau". Piesa are 3 milioane de vizualizări în două săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel