Topul preferinţelor vestimentare de Crăciun și Revelion
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
De sărbători, fie că vorbim de Crăciun sau Revelion, fiecare femeie îşi doreşte o ţinută care să o avantajeze, cu care poate ieşi în evidenţă şi care poate să îi dea o stare de bine. 

Iar designerii vin şi anul acesta cu o serie de recomandări - rochia roşie, neagră, aurie sau albă reprezintă o alegere care poate amplifica senzaţia de bine, la orice petrecere. În topul preferinţelor designerilor şi stiliştilor de pretutindeni există patru rochii care sunt cu adevărat extraordinare. Pe primul loc, e rochia aurie. E perfectă pentru sărbători, avantajează orice ten şi o poţi accesoriza foarte uşor cu bej, nude sau cu negru', a declarat pentru Agerpres designerul ieşean Andreea Tincu.

Cea de-a doua opţiune, potrivit acesteia, ar fi rochia albă. 'Albul este o alegere pentru multe popoare la trecerea dintre ani. Îţi aduce un vibe pozitiv. Albul reprezintă lumină şi un nou început. Este extraordinar în combinaţii cu argintiu sau cu auriu', a explicat designerul. Cea de-a treia variantă propusă de Andreea Tincu este rochia roşie.

'Nu am putea avea sărbătoare fără roşu intens. Bineînţeles, o femeie în rochie roşie este în centrul atenţiei tuturor', menţionează ea. Şi rochia neagră poate fi îmbrăcată cu succes de sărbători.

'Ea îţi aduce un plus de rafinament şi creşte încrederea în sine. Rochia neagră este şi o investiţie foarte bună deoarece o poţi purta cu succes şi în anul care urmează la numeroase evenimente', afirmă Andreea Tincu.

Indiferent de ţinuta aleasă, important e ca aceasta să avantajeze persoana care o poartă şi să o facă să strălucească, atât la exterior, cât şi la interior, aducându-i o stare de bine. Oricare dintre aceste patru variante ai alege, ai grijă să fie un model în care te simţi bine, ceva cu care eşti obişnuit', mai spune designerul Andreea Tincu. 

Citește și - Meteo vreme Crăciun 2023. Vor fi valori de 18 grade pe parcursul sărbătorilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel