Data actualizării:
Data publicării:

Topul celor mai bune glume de pe Internet despre Gabriela Firea și posibilele legături cu Ștefan Godei / Costel Pătrășcanu, caricatură virală / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Politica
WhatsApp
Vă prezentăm cele mai bune glume despre Gabriela Firea, după ce aceasta a demisionat din funcția de ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Gabriela Firea, ministru al Familiei în Guvernul Ciucă și Guvernul Ciolacu, a demisionat vineri, 14 iulie 2023, din Executiv, după scandalul cu azilele groazei. Aceasta a avut o discuție cu premierul, în urma căreia Ciolacu a convins-o să demisioneze din Guvern.

Anumite neconcordanțe apărute în legătură cu Ștefan Godei, angajat atât la Primăria Capitalei, cât și la cabinetul Gabrielei Firea, au iscat numeroase reacții în spațiul public, multe dintre ele umoristice.

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea și primar al orașului Voluntari, a spus că „acest șofer (n.r. Ștefan Godei) a fost angajat la Primăria Capitalei, apoi a fost angajat la cabinetul Gabrielei Firea, dar nu ca șofer al ei”. Apoi, Gigi Becali, nașul cuplului Pandele-Firea, a spus același lucru, că Gabriela Firea nu-l cunoștea pe Ștefan Godei.

De asemenea, chiar Gabriela Firea a spus că Ștefan Godei „nu a fost vreodată șoferul meu“.

Totuși, se pare că, în trecut, Florentin Pandele îi dădea like-uri pe Facebook lui Ștefan Godei, cel care gestiona azilele groazei.

CITEȘTE ȘI      -      Și-au spălat rufele în public. Simona Gheorghe către Pandele: Ascultați-vă nașul pe Becali! Becali a făcut o criză de râs în direct

Cele mai bune glume apărute pe Internet în scandalul în care a fost implicată Gabriela Firea

În urma scandalului cu azilele groazei și neconcordanțele dintre declarațiile Gabrielei Firea și ale lui Florentin Pandele și locurile în care a lucrat Ștefan Godei, pe Internet au apărut mai multe glume. Artistul Costel Pătrășcanu a realizat o caricatură cu Gabriela Firea.

Asociația Oamenilor de Asigurări a postat, de asemenea, o imagine. 

„Firea susține că habar n-avea că bărbatu-său e primar în Voluntari“, se arată în fotografia care face aluzie la faptul că Gabriela Firea a spus nu-l cunoaște pe Ștefan Godei.

„Zic că Firea ar trebui să ceară în instanță ordin de restricție față de Godei că prea o hărțuiește de mulți ani prin toate instituțiile pe unde a lucrat și la toate evenimentele publice și ea nici măcar nu îl cunoaște“, a scris pe Facebook Cristi Dimitriu, după ce Ștefan Godei a fost angajat prin toate instituțiile prin care a lucrat și Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI      -      Pandele a cerut rudelor să nu-i dea telefon, fiindcă este interceptat: Nu vreau să ia problemele mele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel