Top orașe din Spania unde poți să-ți iei o casă. Metrul pătrat, mai ieftin ca în București
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 17 Martie 2022, 17:14
WhatsApp
cheie
cheie
Vrei să-ți iei o casă în Spania? Află că prețul pe metru pătrat este mult mai mic decât în România.

În rândurile de mai jos, descoperi cel mai ieftin oraș din Spania unde îți poți cumpăra o casă.

1. În provincia La Rioja, prețul pe metru pătrat este unul dintre cele mai ieftine din Spania. Se ridică la 1.091 de euro, conform datelor Tinsa.

2. În orașul Leon, prețul pe metru pătrat este 1.081 de euro.

3. În orașul Albacete, prețul mediu pe metru pătrat este de 1.079 de euro.

4. Teruél este un oraș situat în partea de nord a Spaniei în comunitatea Aragon. Acest oraș este cunoscut în Spania datorită artei "Mudéjar" cu care sunt construite turnurile și clădirile prețuite ale acestui oraș. Aici metrul pătrat este 1.075 de euro.

5. În Jaen, oricine dorește să-și cumpere o casă va trebui să plătească 1.062 de euro pe metru pătrat.

6. În Zamora, 1.023 de euro este metrul pătrat.

7. În Lleida, 1.021 de euro este metrul pătrat. Lleida, în spaniolă Lérida, este un oraș în vestul Cataloniei, cu o populație de 124.000 de locuitori. Este capitala provinciei Lleida. Lleida este capul de linie pentru linia de est a trenurilor de viteză mare AVE. 

8. 1.006 euro este metrul pătrat în Avila. Avila este un oraș din Spania, fondat în secolul al XI-lea, pentru a proteja teritoriile spaniole de invaziile arabe.

9. În Caceres, 1.002 de euro este metrul pătrat. Caceres este un oraș din Spania situat în comunitatea autonomă Extremadura. Este capitala și cel mai populat municipiu al provinciei Caceres. Caceres se află la poalele Sierra de la Mosca, o plajă de deal modestă.

10. În Castellón, metrul pătrat este 963 de euro.

11. În cazul orașului Lugo, prețul pe metru pătrat este de 961 de euro. Lugo este un oraș în provincia Lugo, din comunitatea autonomă Galicia, Spania. Fortificațiile romane din Lugo au fost înscrise în anul 2000 pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.

12. În Ourense, 958 de euro este metrul pătrat. Ourense este un oraș în provincia Ourense, din comunitatea autonomă Galicia.

13. Printre cele mai ieftine orașe din Spania pentru a cumpăra o casă este Ciudad Real, unde prețul pe metru pătrat este de 925 de euro.

14. În Soria, metrul pătrat este de 904 de euro. Are o populație de 38,528 persoane. 

15. Cel mai ieftin oraș din Spania pentru a cumpăra o casă, la sfârșitul anului 2021, a fost Palencia, potrivit datelor de la Tinsa. 835 de euro costă, în medie, metrul pătrat, scrie 20min.es.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?