Top alimente care ard grăsimile
Andreea Sava a alcătuit un top 5 alimente care ard grăsimile.
"Am mai vorbit, în trecut, despre alimentele cu așa-zise calorii negative, adică acelea care au aport caloric mai mic decât cantitatea pe care o arde organismul pentru a le descompune. Desigur că acele alimente te ajută să slăbești.
Chiar și atunci când ții cură de slăbire, însă, este important să-i asiguri corpului cantitatea optimă de calorii deci nu sunt, în niciun caz, adepta dietelor hipocalorice. Slăbitul, din punctul meu de vedere, este ceva mai mult decât matematică simplă: bagă mai puțin decât consumi. Adică funcționează și varianta asta dar cu prețul reducerii masei musculare, al unui aspect fizic flasc și al unei stări generale proaste.
Există însă alimente bogate în calorii care contribuie, prin compușii lor, la arderea caloriilor, intensificarea arderilor și la creșterea masei musculare. Pentru că ideea nu este să fim schilozi ci supli și tonifiați. Cel puțin asta este alegerea mea", a scris jurnalista pe blog.
[citeste si]
Iată, așadar, 5 exemple de alimente care ard grăsimile:
1. Carnea slabă
Pui, curcan, carne roșie însă cu măsură, de 2 ori pe săptămână recomand eu. Proteinele sunt descompuse mai greu de organism care trebuie să depună un efort mai mare așadar și procesele metabolice vor primi un impuls suplimentar. În plus, sunt esențiale pentru creșterea masei musculare, adică ceea ce ne dorim: mai mulți mușchi, mai puțină grăsime.
Desigur că nu prăjită. Continuarea AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News