Top 5 cele mai bune mame în funcţie de zodie
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Astrele influenţează şi de această dată, ne arată care sunt cele mai bune mame în funcţie de zodie şi care este metoda acestora de a trece prin această etapă mai mult decât copleşitoare din viaţa lor.

1. Taur

Mama Taur are exact ceea ce trebuie- întotdeauna va avea un cuvânt bun de spus, îşi va susţine copilul indiferent de circumstanţe şi-l va iubi mai presus decât orice. Este o persoană realistă care va dezbate problemele existente din viaţa celui mic şi-i va pune pe tavă nenumărate opţiuni pentru a fi sigură că acesta va lua în considerare toate aspectele înainte de a lua vreo decizie. Întotdeauna va miza pentru sport sau pentru alte activităţi ce au loc afară, pentru socializare şi comunicare.

[citeste si]

2. Rac

Femeia Rac este o familistă convinsă prin natură firii sale. Va face tot ce-i stă în putinţă pentru binele partenerului de viaţă dar mai ales pentru copilul sãu. Toate priorităţile şi principiile ce le-a avut până în acest moment al vieţii se vor concentra strict pe creşterea, educarea şi mai ales iubirea necondiţionată a bebeluşului.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel