Top 10 mașini pentru șoferii începători. Iată care sunt cele mai accesibile
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Cumpărarea unei mașini noi nu este niciodată o alegere ușoară, cu atât mai mult când sunteți la ”început de drum”, dar și dacă vă gândiți la prețurile asigurărilor, majoritatea fiind extrem de costisitoare.

Din fericire, există o mulțime de supermini-uri accesibile, care trebuie luate în considerare. Sunt ideale pentru șoferii tineri din diverse motive, scrie pocket-lint.com.

Cercetările de la „Compare the Market" au creat o listă cu cele mai accesibile mașini pentru șoferii începători, pe baza prețurilor, a costurilor de asigurare și a economiei de funcționare.

Top 10 mașini pentru șoferii începători

1. Volkswagen Up de bază vine cu un motor mic de 1.0 litri, dar unul capabil să ajungă la 89 CP. Modelele mai mici au, de asemenea, o economie de combustibil strălucitoare, ceea ce face să fie la fel de accesibil să funcționeze pe cât este distractiv.

VW Up se află de obicei în grupul de asigurare doi și, prin urmare, este o opțiune excelentă pentru șoferii tineri, care sunt de obicei penalizați pentru vârsta lor. 

2. Skoda Citigo. S-ar putea să nu fie la fel de nemaipomenit sau elegant ca Volkswagen Up, dar Skoda Citigo este încă pe listă, datorită unui preț de pornire mai mic și a uneia dintre cele mai mici grupări la asigurări.

Această mașină are, de asemenea, aproximativ aceeași economie de combustibil, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru șoferii noi.

3. Hyundai i10 este probabil una dintre cele mai elegante mașini de pe această listă, este de asemenea un alt supermini cu un motor de 1 litru capabil de doar 66 CP, care ar trebui să-i țină pe șoferi fără probleme.

Hyundai i10 se află, de asemenea, într-un grup de asigurări redus și are în jur de 55 de mile pe galon. Toate aceste bunătăți vin la puțin peste 10.000 de lire sterline, așa că este o opțiune excelentă de luat în considerare.

4. Citroën C1 este cea mai accesibilă mașină din gama companiei. Este, de asemenea, o altă mașină mică, dar economică, ieftină de rulat și la prețuri accesibile.

Aceasta este o altă mașină de 1.0 litri care este capabilă să depășească 56 de mile pe galon și se află frumos într-un grup de asigurare scăzut.

5. Peugeot 108 este amplasat ca o mașină de oraș și de aici strălucește cel mai mult. Deși s-ar putea să nu funcționeze la fel de bine pe autostrăzi, 108 ar putea totuși să merite o privire dacă doriți o soluție bună.

Peugeot 108 este ușor de condus, ieftin de rulat și plăcut accesibil.

6. Fiat Panda originală datează din anii 1980 și, cu siguranță, a parcurs un drum lung de atunci, cu aproximativ opt milioane de mașini vândute de la prima lansare.

Cel mai recent model păstrează farmecul Panda cu bonusul suplimentar de accesibilitate și design convenabil. Are un motor puțin mai mare decât unele dintre celelalte mașini din această listă (1,2 litri) și, prin urmare, câștigă mai puțini kilometri pe galon, dar este totuși foarte mare.

7. Fiat 500. Cunoscutul și mult iubitul Fiat 500 este o vedere obișnuită pe drum și dintr-un motiv întemeiat. Cu siguranță are un design adorabil, precum și o configurație ecologică, pe placul unui public tânăr.

Fiat 500 este distractiv de condus. Puțin mai scump decât alte mașini de pe listă, dar merită luat în considerare.

8. Renault Clio. Este un alt supermini clasic foarte iubit în întreaga lume. A atins pentru prima dată drumurile în 1990 și a continuat să devină una dintre cele mai vândute mașini din Europa în anii care au urmat.

Ca și celelalte superminis din această listă, Clio este accesibil, economic și totuși plăcut de condus. O alegere excelentă pentru șoferii noi.

9. Seat Ibiza. Seat Ibiza este una dintre cele mai scumpe mașini de pe listă, chiar și modelul de bază costă de la 15.000 de lire sterline. O mașină cu aspect elegant, care este încă economică. 

10. Volkswagen Polo este una dintre cele mai vândute mașini din Marea Britanie. S-ar putea să nu aibă puterea și respectul Golfului, dar este totuși o mașină excelentă. Confortabilă, capabilă și ieftină de rulat.

Polo apare în partea de jos a listei datorită faptului că are un preț de pornire ridicat (la aproximativ 15.390 de lire sterline) și unul dintre cele mai mici ratinguri de mpg, dar este încă o mașină care merită luată în considerare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel