Top 10 maşini date în urmărire de Poliţia Română în 2020
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Sute de maşini au fost furate în România în 2020. Cu toate astea, unele sunt în topul maşinilor pe care Poliţia Română le caută, din diverse motive. 

Audi A8

Proprietarul unui Audi A8 nu a început deloc bine anul. Limuzina de culoare gri, cu an de fabricație 2015, i-a fost furată chiar pe 1 ianuarie.

Mercedes-Benz Actros

De la Vaslui a dispărut, la sfârșitul lunii mai a acestui an, nu o mașină, ci un colos! Este vorba despre un camion Mercedes-Benz Actros de culoare galbenă, din 2013.

BMW M5

Doar un cunoscător putea să pună ochii pe o asemenea mașină cu potential de a fi înscrisă în curând ca automobil istoric. Este vorba despre un M5 albastru din anul 2000, după care suspină un proprietar din Galați.

Daewoo Matiz

Cel mai probabil, hoțul nu și-a dat seama ce face. Un Matiz a dispărut din Cluj în luna martie. Mașina ar putea fi folosită acum doar pentru Programul Rabla, dar fără acte, hoțului nu-i va fi prea ușor să obțină tichetul.

Mercedes-Benz GLC

Un Mercedes-Benz GLC în versiune 220 d a fost dat dispărut la Buzău. Mașina albă are tracțiune integrală. Anul fabricației nu este specificat, dar având în vedere că modelul a apărut pe piață în 2016, este vorba despre o mașină aproape nouă.

Porsche Cayenne

Un șofer din București speră ca Poliția Română să-i găsească și lui SUV-ul de lux care a intrat pe lista de mașini furate în 2020. Este vorba despre un Porsche Cayenne de culoare neagră.

Alfa Romeo Giulia

Este clar că altcineva decât cel care a dat banii pe mașină se distrează acum cu o Alfa Romeo Giulia. Mașina fabricată în 2017 a fost furată din județul Dolj în martie 2020.

Dacia Logan

Dacia Logan este unul dintre cele mai des întâlnite autoturisme pe lista de mașini furate. În februarie a dispărut un Logan alb cu an de fabricație 2017, scrie promotor.ro

Nissan Qashqai

Un posesor de mașină nouă din București îi duce dorul SUV-ului său Qashqai, achiziționat în 2019. A rămas fără mașină în februarie 2020.

BMW X5

Un BMW X5 a fost dat dispărut în luna mai a acestui an. SUV-ul bavarez are nuanța de caroserie gri și an de fabricație 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel