Urmărește emisiunea live
Toni Petrea, dezamăgit după Sepsi - FCSB: Noi încercăm și luptăm până la capăt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a arătat care sunt șansele FCSB să ia titlul în Liga 1, după ce a smuls doar un egal cu Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, 2-2 (0-0), duminică seara, în deplasare, în etapa a 8-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, după ce echipa sa a fost condusă cu 2-0.

'Este o dezamăgire să nu reușești să câștigi. Aveam nevoie de victorie, din păcate nu am reușit și șansele noastre să câștigăm acest titlu depind de adversarii noștri. Dezamăgirea e mare, ne doream foarte mult să câștigăm în această seară', a declarat Toni Petrea.

Antrenorul FCSB a vorbit și despre accidentarea lui Ovidiu Popescu. Acesta a ieșit de pe teren în debutul reprizei secunde și a fost înlocuit cu Ovidiu Perianu: 'Explicație? Nu pot să găsesc, pot fi și obiective, și subiective. Am avut foarte multe probleme, ceva nu e în regulă. Au fost probleme care au recidivat la Ovidiu Popescu, să iasă în minutul 47 nu ne așteptam. Problema cu jucătorii accidențtați ne-a dat peste cap', a mai punctat tehnicianul.

'Noi încercăm și luptăm până la capăt, având în vedere că avem șanse matematice. Vom vedea desfășurarea celorlalte partide și vom vedea ce se va întâmpla, a mai explicat Petrea, care a vorbit și despre înlocuirea lui Nedelcu din minutul 30: 'Astăzi chiar a acuzat și o problemă medicală, e ceva mai vechi, văd că nu e complet refăcut. Ăsta a fost motivul.' a menționat Petrea, la Digi Sport.

Cu o echipă decimată de accidentări, FCSB a primit două goluri în decurs de doar trei minute, pentru gazde marcând Claudiu Petrila (69) şi Andrei Dumiter (71). Roş-albaştrii au revenit pe final, prin golurile înscrise de Alexandru Buziuc (81), la primul său gol pentru FCSB, şi Florin Tănase (90+2).

Tănase a ajuns la 24 de goluri în acest sezon al Ligii I. CFR Cluj este favorită la titlul după acest nou pas greşit făcut de FCSB, care are doar o victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri. Sepsi OSK venea după victorii cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj, iar în cazul unei victorii urca pe locul al treilea în clasament, în dauna CS Universităţii Craiova.

VEZI ȘI Sepsi - FCSB. Becali și-a luat adio de la titlu: N-am văzut așa ceva!

FCSB poate spera în continuare la titlu dacă CFR Cluj nu va învinge FC Botoșani, în etapa următoare, iar bucureștenii vor câștiga ambele jocuri rămase - cel cu Universitatea Craiova, din etapa următoare și duelul direct cu CFR, din ultima rundă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel