Toni Greblă, fost judecător CCR, a fost reținut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Fostul judecător al Curții Constituționale a României (CCR) Toni Greblă a fost reținut, marți, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) pentru 24 de ore. 

"S-a emis ordonanță de reținere pe 24 de ore. Ar fi încercat să-și vândă caprele, cincizeci la număr, pe care nu le are, prin persoane interpuse", a spus avocatul judecătorului CCR. Miercuri, procurorii DNA vor cere arest la domiciliu pentru Toni Greblă, a precizat avocatul. Judecătorul CCR ar fi fost reținut după un denunț al unui avocat. 

"Sunt simplu cetățean, nu am niciun fel de funcție, nu am activitate în vreun partid politic și sunt implicat într-o anchetă judiciară. Din punct de vedere penal, nu înțeleg ce mi se întâmplă. Astăzi am fost chemat la DNA și m-am prezentat. Nu a apărut nimic nou în dosar, dimpotrivă, probele administrate până acum par să confirme punctul meu de vedere. Eu sunt convins că adevărul va ieși la iveală. Eu nu am furat din banul public, eu nu am devalizat banul public.", a declarat fostul judecător CCR Toni Greblă înainte de a intra la DNA. 

VEZI ȘI: Eurodeputată PSD a pus piciorul în prag în fața PE. Răspunsul lui Schulz

Procurorii DNA încă nu au trimis un comunicat de presă în acest sens. DCNEWS va publica acuzațiile oficiale ale procurorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel