Tonerul cu cea mai ridicată rezistență la lumină, dezvoltat de Konica Minolta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tonerul Simitri® HD E de la Konica Minolta, utilizat de toate sistemele actuale de producție ale companiei, a fost evaluat cu gradul "6" pe Scala Blue Wool2 realizată de Fogra Forschungsgesellschaft Druck e.V., fiindu-i astfel recunoscută rezistența ridicată la lumină. Totodată, tonerul Simitri® HD E a obținut reînnoirea certificărilor pentru siguranța alimentelor TÜV Rheinland și Deinkability realizată de INGEDE, certificări obținute din 2011, respectiv 2010.

Pentru a evita schimbări semnificative de culoare ale produselor tipărite atunci când sunt expuse la lumină, materialele utilizate pentru imprimare trebuie să respecte cerințe riguroase pentru expunerea la lumina zilei și lumina artificială. Rezistența la lumină este un criteriu important de calitate pentru furnizorii de servicii grafice și pentru centrele de imprimare in-house, întrucât garantează faptul că tiparul nu își pierde calitatea prin expunerea îndelungată la lumină.

În plus, noua certificare Deinkability oferită de INGEDE asigură atât profesioniștii care folosesc deja unul dintre sistemele actuale de producție de la Konica Minolta, cât și pe cei care intenționează să achiziționeze unul, că nu imprimă în detrimentul mediului și că hartia tipărită poate fi reciclată cu ușurință. Certificarea de siguranță alimentară de la TÜV Rheinland oferă, în plus, oportunități pentru pătrunderea pe noi segmente de piață, precum cea a ambalajelor.

CITEȘTE ȘI: O artistă japoneză și-a scos vaginul la imprimantă 3D. Acum are probleme

TÜV Rheinland AG și INGEDE e.V., ambele cu sediul în Germania, funcționează la nivel european, iar Fogra Forschungsgesellschaft Druck eV, de origine germană, stabilește standarde normative ISO, care sunt dispuse în întreaga lume. Konica Minolta oferă furnizorilor de servicii grafice și centrelor de printare in-house cele mai flexibile sisteme de producție, recunoscute și certificate de cele trei companii germane.

Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager Echipamente Color, Konica Minolta Business Solutions Europa: "Simitri® HD E este considerat cel mai bun toner pe care l-am dezvoltat până în prezent, lucru subliniat și de către cele trei rapoarte independente. Suntem foarte mândri că putem oferi clienților nostri astfel de oportunități fantastice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel