Tonel Pop - Ion Spânu, contre în direct: Nu voi mai intra niciodată în dialog cu el
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Avocatul Tonel Pop și jurnalistul Ion Spânu au avut un schimb de replici, la România TV, duminică după-amiază, pe tema cazului de la Caracal.  

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a părut vizibil deranjat de intervențiile lui Ion Spânu în direct, acesta din urmă nelăsându-l să-și termine fraza: "Poate mă lăsați și pe mine să răspund!", i-a reproșat Tonel Pop lui Ion Spânu. 

Tonel Pop: "Vorbea domnul Spânu că autoritățile ar proteja un criminal, un om care omoară cu sânge rece. Nu știu ce face domnul Spânu. Ar trebui să și asculte, nu numai să ne învețe. Din acest punct de vedere, autoritățile caută în continuare fetele, și moarte, și în viață. Audiază alte victime ale lui Dincă. Se va contura o carieră infracțională imensă a acestui individ și nu se poate fără a vedea cine l-a ajutat și în ce condiții el a reușit să dezvolte astfel de anomalii în acea zonă"

Ion Spânu: Doamna Șincai, o singură propoziție, că nu vreau să-l mai deranjez pe domnul Tonel. Uite îi promit că nu voi mai intra niciodată în dialog cu el dacă simte că fac presiuni. Nenorocirea mare este că, constat, că sunteți de acord cu anchetatorii care cred că vor dovedi o activitate criminală bogată, cu 50 de morți. Eu n-am auzit să caute cineva...

Tonel Pop: Faptul că domnul Spânu este pe câmp, asta nu înseamnă că poate să bată câmpii. N-am spus că se vor câuta numai morți, ci din contră. Clar a omorât niște femei. 

Ion Spânu: De ce nu spui că eu cred că a omorât...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel