Urmărește emisiunea live
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Trebuie dat jos tot mucegaiul. Se încearcă punerea batistei pe ţambal!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Gheroghe Dinca
Gheroghe Dinca
Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat la Antena 3 că în cazul Caracal se încearcă punerea batistei pe ţambal şi a acuzat instituţiile statului că lucrează ermetic, fără a oferi prea multe informaţii. 

"Mă deranjează foarte mult lipsa de comunicare a tuturor instituţiilor implicate, începând cu INML şi cu DIICOT pentru că nu comunică şi fac totul aproape ermetic vizavi de familiile victimelor. Nu îşi asumă ceea ce fac sau ceea ce nu fac. Am solicitat public să ne spună INML dacă există un certificat constatator al morţii sau dacă există un certificat de deces al ALexandrei, ca să ştim unde ne situăm. Dacă există şi este ţinut ascuns, cred că este grav, şi cred că această anchetă este dirijată în aşa fel încât opinia publică să nu fie inflamată, iar bulgărele care vine pe autorităţi să nu se rostogolească. Cred că această anchetă, în mare, sunt anumite personaje care o dirijează nu în sensul de a se afla adevărul, ci în sensul ca opinia publică să nu fie oripilată, să nu ştie adevărul, să nu se agraveze situaţia", a explicat Tonel Pop. 

Se pune batista pe ţambal

"Dacă INML făcea mai multe analize, poate aveam acum mai multe ADN-uri şi cazul exploda. Dacă există un certificat de deces şi nu este scos la iveală este grav, se pune iar batista pe ţambal, iar totul este pentru a nu izbucni un scandal care să măture tot mucegaiul din acest copac corupt. Problema este că trebuie dat jos tot ce înseamnă acest mucegai şi făcut ceva. Apar numai zvonuri, unele lansate intenţionat pentru a-i discredita pe alţii, nu relevă o situaţie normală. Este o conştientizare generală a pericolului în care suntem noi şi copiii noştri", a mai spus avocatul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel