Tonciu, acuzații la adresa Ginei, la "Bravo ai stil!": Nu există așa ceva în toată România asta! Mironosițe
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Cristian
WhatsApp
Andreea Tonciu a făcut mai multe comentarii la adresa Ginei, concurentă și ea la "Bravo ai Stil! Celebrities".

"Gina mi se pare că a venit și astăzi exact la fel îmbrăcată. Doar că sunt alte culori. Este fix același stil. Nu am văzut-o niciodată pe Gina sexy, sport...doar elegant. Bine, vreți să vă zic ce mă deranjează pe mine, sincer? Mă deranjează că Gina niciodată nu comunică cu noi! Gina vine, intră, nu vorbește cu noi...nici pa, nici la revedere. Nu îmi place! Mă simt aiurea că ești cu noi acolo, nu dezvolți un subiect. Mi se pare că ești asa, ne privești de sus și noi suntem mai jos ca tine. Nu mi se pare ok față de noi", a spus Andreea Tonciu, în momentul în care i-a comentat ținuta Ginei.

"Wow. N-am avut niciodată intenția asta. Eu comunic cu fetele, ele pot confirma. În anumite discuții nu îmi văd rostul și locul. Nu fac diferențieri, ci doar nu mă simt sigură pe acel subiect" i-a raspuns concurenta.

"Nu există așa ceva în toată România asta"

"Uite, vezi, nu-mi place cum mi-ai răspuns. Mie nu-mi place cum mi-ai răspuns. Nu ai fost sinceră. Eu nu cred că tu nu ai zis în viața ta o vorbă urâtă, să zici: „Nu-mi place , îmi bag sau îmi scot". Pe bune! Nu există așa ceva în toată România asta, o femeie care să nu scoată un cuvânt jenant pe gură. Genul ăsta de mironosițe mie nu îmi plac", a reacționat Tonciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel