Tom Hanks arată tot mai rău. Pare topit de pe picioare, a slăbit mult iar mâna dreaptă îi tremură incontrolabil
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video CNN
captură video CNN
Tom Hanks și-a șocat fanii când a început să tremure în timp ce vorbea la una dintre premierele noului său film "Elvis", iar silueta sa "neobişnuită" a stârnit îngrijorare în rândul celor prezenţi la eveniment şi, mai departe, printre internauţi.

Tom Hanks, în vârstă de 65 de ani, pare de nerecunoscut. Este foarte slab, pare să aibă o constituţie tot mai fragilă şi, mai nou, se confruntă cu tremor.  Acesta a vorbit la premiera celui mai recent film al său, filmul biopic muzical Elvis, iar brațul său a început să-i tremure vizibil în timp ce vorbea cu publicul din Brisbane, Australia.

Era îmbrăcat într-un costum de culoare deschisă, însă se putea observa că a pierdut foarte multe kilograme. În timp ce ținea microfonul, actorul și-a prins brațul în încercarea de a calma tremuratul. Tom Hanks s-a îngrășat și a slăbit pentru rolurile sale, dar de când el și soția Rita Wilson s-au luptat cu Covid-ul în 2020, el și-a menținut o greutate redusă. Actorul a fost văzut recent plimbându-se prin New York, îmbrăcat în haine largi, dar pierderea sa în greutate a fost subliniată deoarece fața lui părea slabă, în ciuda faptului că încerca să se ascundă sub o șapcă de baseball în timp ce rezolva diverse treburi în oraș.

Tom Hanks a purtat un costum de burete și proteze pentru a-l juca pe managerul supraponderal al lui Elvis, colonelul Tom Parker, în filmul biografic Baz Luhrmann. În trecut, a câștigat și a pierdut mult în greutate pentru proiectele de la Hollywood. A slăbit 50 de kilograme pentru a juca rolul supraviețuitorului unui accident de avion care aterizează pe o insulă îndepărtată în drama din 2000 Castaway, iar în 1993, a câștigat un Oscar pentru rolul unui avocat gay care se luptă cu SIDA în drama apreciată de critici, Philadelphia.

Tom Hanks s-a îngrășat 30 de kilograme pentru a juca rolul unui antrenor de baseball în filmul din 1992 - A League of Their Own, și apoi a slăbit la scurt timp după terminarea filmării. În 2013, el a dezvăluit că a fost diagnosticat cu diabet de tip 2 și că nu va mai slăbi sau nu va mai lua în greutate pentru roluri de film, din cauza sănătății sale. Medicii sunt de părere şi toate aceste fluctuaţii de greutate la care a fost supus în mod repetat, pentru roluri, au contribuit în timp la şubrezirea organismului.

A mâncat haotic toată viaţa

Într-un interviu , el a recunoscut că a fost un „idiot total” în legătură cu greutatea și relația sa cu mâncarea. „Eu fac parte din generația americană leneșă care se trezește cu boala”, a spus el.  „Eram gras. M-ai văzut în filme, știi cum arătam. M-am gândit că aș putea evita asta dacă scot chiflele din cheeseburgerii mei”, a mărturisit actorul. De când a fost diagnosticat cu diabet, Tom spune că este ceva mai atent la ce pune în farfurie şi încerca să mănânce mai echiliberat deşi, tot el recunoaşte, trişează destul de des.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel