Tom Cruise, prea scund pentru filmul Jack Reacher
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Tom Cruise este prea scund pentru a-l interpreta pe personajul Jack Reacher, așa că actorul american a fost înlocuit în reboot-ul pentru micul ecran pentru a mulțumi pe cititorii lui, a declarat creatorul personajului, Lee Child. 

În cărţile lui Child, Jack Reacher este descris având înălţimea de 1,95 m, cu palme de dimensiunea unor farfurii. Iar „Tom Cruise, cu tot talentul său, nu avea acest fizic", pentru că măsoară doar 1,70 m.

Lee Child recunoaște că a lucrat mult timp cu Cruise, dar acceptă acum că nu era o prezență suficient de mare pentru a câștiga fanii cărților sale.

Cititorii au avut un mare cuvânt de spus

„Chiar mi-a plăcut să lucrez cu Cruise. Este un tip foarte drăguţ. Ne-am distrat. Dar cititorii au dreptate. Dimensiunea lui Reacher este foarte, foarte importantă şi este o componentă importantă a ceea ce este el", a spus Child.

Am decis că nu vor mai fi filme cu Tom Cruise

„Ideea este că atunci când Reacher intră într-o cameră, toată lumea este puţin agitată în primă fază. Am decis că nu vor mai fi filme cu Tom Cruise. În schimb vom duce personajul la Netflix sau ceva de genul. O versiune pentru televiziune, cu un nou actor", a adăugat acesta, potrivit BBC.

Primul film cu Jack Reacher a fost lansat în 2012 și a generat încasări de 218 milioane de dolari. În 2016, a fost lansată continuarea, „Jack Reacher: Never Go Back", care a generat încasări de 162 de milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel