Cine e noua iubită celebră a lui Tom Cruise. N-o să-ți vină să crezi
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Nu o să-ți vină să crezi cine e noua iubită a lui Tom Cruise. 

Actriţa britanică Hayley Atwell, 38 de ani, care a jucat personajul Peggy Carter în filmul "Captain America" şi care participă la filmări împreună cu Tom Cruise la viitorul blockbuster "Mission Impossible 7", ar putea fi mai mult decât partenera sa de scenă, întrucât unele zvonuri o indică drept noua iubită a actorului, relatează online ziarul spaniol ABC, citează Agerpres.

Au fost surprinși împreună la Wimbledon



În acest sfârşit de săptămână cei doi au fost văzuţi ţinându-se de mână la finala feminină de tenis dintre jucătoarele Ashley Barty şi Karoline Pliskova de la Wimbledon. Îmbrăcaţi elegant, cu ochelari de soare şi foarte zâmbitori, cei doi au fost prezentaţi constant în imagini de către cameramani.

Participând de peste un an la filmările viitorului lungmetraj din seria "Mission Impossible", Atwell şi Cruise au străbătut întreaga lume, călătorind de la Roma până în Norvegia iar de acolo în SUA şi s-au bucurat de momentele împărtăşite.

Mulţi dintre cei implicaţi în filmările la "Mission Impossible 7", viitorul film din saga produs de Paramount Pictures, asigură că cei doi au devenit de nedespărţit şi că au profitat de fiecare minut de pauză pentru a se ţine de mână şi a discuta complice.

Tom Cruise, lăsat cu ochii în soare de echipa sa



Vestea noii relaţii a lui Tom Cruise intervine într-un moment în care cinci membri ai echipei de filmare s-au "retras", după ce actorul i-a criticat aspru pentru a nu fi respectat regulile sanitare impuse de pandemia de COVID-19. Acest incident a determinat din nou o amânare a filmărilor la acest lungmetraj care se aşteaptă să fie lansat în cinematografe în preajma Crăciunului.

Nu este clar dacă Atwell aparţine Bisericii Scientologice, al cărei membru fervent este Tom Cruise, dar se ştie că relaţia anterioară a actriţei a fost cu modelul masculin Evan Jones, de care s-a despărţit în urmă cu doi ani.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, actriţa a mai avut o relaţie recentă cu un medic englez de care s-a despărţit la începutul acestui an, la câteva săptămâni după debutul filmărilor la "Mission Impossible 7", al cărui protagonist este Tom Cruise.

Cine este Hayley Atwell



Născută din mamă britanică şi tată american, Hayley a absolvit actoria la London Drama School.

Tom Cruise şi Hayley nu au confirmat până acum că formează un cuplu. Primele zvonuri despre o posibilă relaţie între cei doi actori au apărut în decembrie 2020, când au fost fotografiaţi ţinându-se de mână.

Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţele Mimi Rogers, Nicole Kidman şi Katie Holmes. De la divorţul de Katie Holmes, din 2012, cu care are o fiică Suri, de 14 ani, actorul nu s-a mai afişat în public cu nicio iubită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel