Tom Cruise, de NERECUNOSCUT. Actorul, "desfigurat" de operațiile estetice? "Arată ca mătușa mea / Și-a făcut ceva groaznic"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Tom Cruise
Foto: Instagram Tom Cruise
Tom Cruise este aproape de nerecunoscut după zvonurile despre intervențiile chirurgicale. Noi fotografii cu el au fost surprinse.

Chipul lui Tom Cruise nu mai seamănă deloc cu cel pe care lumea îl știa. Fața lui e atât de schimbată, mai exact umflată, încât mulți s-au întrebat dacă nu cumva actorul și-a făcut o operație estetică. Alții spun că acesta doar s-a îngrășat.

Actorul Top Gun a fost surprins în timp ce îmbrăca un costum special pentru zbor și lua o cască, înainte să filmeze o nouă cascadorie pentru "Misiune Imposibilă 8", la bordul unui biplan galben strălucitor.

Imaginile (VEZI aici foto) cu Tom Cruise îl arată pe acesta inspectând aripile avionului, înainte de a se urca și a zbura cu el.

Tom Cruise a învățat să piloteze pentru a face o cascadorie

O sursă de pe platourile de filmare a declarat pentru The Sun că: "Tom a început să învețe să piloteze un biplan Boeing Stearman la începutul acestui an pentru o scenă de cascadorie majoră în Mission: Impossible 8. Filmările tocmai s-au încheiat cu Mission: Impossible 7, dar Tom nu și-a dat o pauză. Și încercarea de a filma scene uluitoare cu un avion vechi de 80 de ani este deosebit de periculoasă".

În luna septembrie, Tom Cruise și echipa sa de filmare au sărbătorit după ce au încheiat filmările Misiune Imposibilă 7.

Din cauza pandemiei, filmările au fost pline de eșecuri, inclusiv mai multe focare de COVID-19 pe platourile de filmare, ceea ce a făcut ca producția să fie oprită timp de câteva săptămâni.

Deși zvonurile despre schimbarea sa circulă de săptămâni bune, actorul nu a făcut momentan niciun comentariu legat de înfățișarea sa total schimbată.

"Tom Cruise arată ca mătușa mea…"

 

- "Ori s-a îngrășat, ori a recurs la intervenții estetice, injectându-și filleri (n.r. umplerea ridurilor cu derivați din acid hialuronic). Cred că merg pe ultima variantă"

- "Ce s-a întâmplat cu fața lui Tom Cruise? Pentru că ceva s-a întâmplat cu siguranță cu fața lui"

- "Tom Cruise nu a îmbătrânit. Și-a făcut ceva groaznic la față care l-a umflat pur și simplu"

- "L-a început mi-a fost milă că toată lumea râdea de fața lui Tom Cruise, dar nu-i critica el pe cei care recurg la astfel de tratamente? Are fața ca o pernă!"

- "Acum, Tom Cruise arată ca mătușa mea…"

- "E ca și cum altcineva îi poartă chipul lui Tom Cruise, ca o mască!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel