Urmărește emisiunea live
VIDEO. Celebrul actor Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unei familii
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
În timpul unor filmări din Marea Britanie, actorul Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina unei familii. 

Actorul american Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în grădina spaţioasă a unei familii din Warwickshire (Marea Britanie), într-o scenă care face parte din noul film al francizei de acţiune "Misiune Imposibilă", informează marţi mass-media locale citate de EFE, scrie Agerpres. 

Superstarul hollywoodian, în vârstă de 59 de ani, a folosit proprietatea lui Alison Webb pentru a filma una dintre scene, după ce proprietara locaţiei a fost înştiinţată că o celebritate - al cărei nume nu i-a fost comunicat - va ateriza aici având în vedere că aerodromul din Coventry este închis temporar.

Gestul făcut de actor



Drept mulţumire, Tom Cruise le-a permis fiilor lui Webb să facă o tură cu elicopterul, după ce actorul a făcut numeroase poze cu familia britanică.

În declaraţii acordate postului BBC, Alison Webb a precizat că i s-a părut "cool" ca fiii ei să poată asista la aterizarea elicopterului în grădina familiei, o experienţă pe care a calificat-o drept "suprarealistă".

A mulțumit proprietarilor



După ce a ieşit din elicopter, popularul actor "s-a apropiat de copii pentru a vorbi cu ei; ne-a salutat cu mâna şi ne-a mulţumit", a spus doamna Webb.

Mass-media britanice au dezvăluit de asemenea că Tom Cruise a luat masa într-un restaurant indian din oraşul Birmingham, unde a mâncat pui Tikka Massala şi a lăsat un bacşiş de 60 de lire (70 euro/82 de dolari) angajaţilor localului.

Hayley Atwell, partenera lui Tom Cruise din "Mission Imposible 7", noua iubită a actorului

Actriţa britanică Hayley Atwell, 38 de ani, care a jucat personajul Peggy Carter în filmul "Captain America" şi care participă la filmări împreună cu Tom Cruise la viitorul blockbuster "Mission Impossible 7", ar putea fi mai mult decât partenera sa de scenă, întrucât unele zvonuri o indică drept noua iubită a actorului, a relatat în luna iulie ziarul spaniol ABC, mai scrie Agerpres. 

Cei doi au fost văzuţi ţinându-se de mână la finala feminină de tenis dintre jucătoarele Ashley Barty şi Karoline Pliskova de la Wimbledon. Îmbrăcaţi elegant, cu ochelari de soare şi foarte zâmbitori, cei doi au fost prezentaţi constant în imagini de către cameramani.

Participând de peste un an la filmările viitorului lungmetraj din seria "Mission Impossible", Atwell şi Cruise au străbătut întreaga lume, călătorind de la Roma până în Norvegia iar de acolo în SUA şi s-au bucurat de momentele împărtăşite.

Mulţi dintre cei implicaţi în filmările la "Mission Impossible 7", viitorul film din saga produs de Paramount Pictures, asigură că cei doi au devenit de nedespărţit şi că au profitat de fiecare minut de pauză pentru a se ţine de mână şi a discuta complice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel