Tolontan: Udrea a negociat un contract de 10.000 de euro cu Marincea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Actualul purtător de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, a negociat în luna august 2014, pe vremea când lucra în presă, un contract de consultanță cu Elena Udrea, pe atunci candidată la alegerile prezidențiale, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său . Negocierea nu s-a soldat însă cu nici un rezultat, iar între Elena Udrea și firma ziaristului nu a fost semnat nici un contract, continuă Cătălin Tolontan, fapt confirmat și de fosta prezidențiabilă a PMP.

La acel moment, Ovidiu Marincea era senior editor la Realitatea TV.

Potrivit sursei citate, Ovidiu Marincea redactase pe 29 august 2014 un contract prin care firma SC Maristo Smart SRL, avându-l ca "Prestator" pe Ovidiu Marincea, urma să presteze "servicii de producție, editare știri și clipuri video, conținut media online" pentru campania electorală a Elenei Udrea.

Ovidiu Marincea solicita 10.000 de euro, din care 50% dintre bani în momentul facturării. Se adăugau 560 de euro pentru o deplasare și 200 de euro pentru un clip video electoral. Contractul urma să fie valabil în perioada 30 august - 30 octombrie 2014. Banii urmau să fie asigurați de Eugen Tomac, cel care gestiona finanțele PMP și era și șeful campaniei prezidențiale.

În cele din urmă însă, contractul nu a fost semnat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel