Tolontan îi dă lovitura lui Băsescu. Ce dezvăluiri a făcut jurnalistul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Tolontan a dat o lovitură importantă președintelui Traian Băsescu, printr-o serie de dezvăluiri făcute joi seară, în direct la B1 Tv. Reacția lui jurnalistului a venit după ce președintele l-a acuzat, fără să-l nominalizeze explicit, că este "lichea" şi "om fără caracter", pentru că a semnat acum zece ani un contract prin care firma care editează Gazeta Sporturilor a luat un împrumut de 275.000 de dolari de la Crescent.

Cătălin Tolontan a explicat că ziarele de la Intact au luat două împrumuturi, nu unul: primul - de 1,45 milioane de dolari, în 2003, şi al doilea - de 275.000 de dolari, în 2004.

"Am consultat actele în detaliu. Deşi mi-am asumat că eram administrator al companiei, am greşit, nu eram! În momentul ambelor împrumuturi, şeful Consiliului de Administraţie era Sorin Oancea, actualul patron de la B1 Tv. El a semnat, de altfel, şi împrumutul de 1,5 milioane de dolari. Eu, ca director general, l-am semnat pe al doilea, cel de 275.000 de dolari", a dezvăluit Cătălin Tolontan, conform gsp.ro.

"Situaţia e de un haz nebun şi arată cât de lipsită de temei e logica potrivit căreia dacă o companie era finanţată de la Crescent în anii 2003-2004, asta îi făcea pe oamenii de acolo lichele. Cu o asemenea logică absurdă, cu banii câştigaţi pe vremea când era la Antene sau administrator la Jurnalul SA, Sorin Oancea a cumpărat acţiuni la B1 Tv. Evident că e o logică strâmbă", a continuat redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Citește și: Băsescu îl amenință pe Tolontan. Replica jurnalistului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel