Tolea Ciumac, scandal. Mascații au intervenit în forță
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ultima descindere a mascatilor acasa la Tolea Ciumac s-a lasat cu urmari dramatice pentru cunoscutul luptator care l-a bagat pe Dan Diaconescu in tomberon si pentru sotia lui, Alina.

Procurorii DIICOT Bacau investigau o retea de contrabandisti de tigari si au facut o vizita neasteptata acasa la Tolea, care s-a si lasat cu o perchezitie.

La plecare, au luat tot ce ar putea avea legatura cu cazul, inclusiv toti banii din casa, pe motiv ca ar putea fi obtinuti pe cale nelegala si ar putea constitui o proba. Cam 3.000 de lei, o suma care a destabilizat putin linistea financiara a familiei Ciumac, scrie WOWbiz.

Alina, sotia lui Tolea, a sustinut insa ca sunt banii ei si ca acestia nu au legatura cu contrabanda de tigari. Ea s-a deplasat pana la Tribunalul Bacau, unde a depus o cerere de inlaturare a sechestrului asigurator asupra sumei de 3.000 lei. In instanta, Alina Ciumac a fost reprezentata de un avocat din oficiu, care insa nu a putut sa-i convinga pe judecatori sa-i dea banii inapoi, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel