Tokes ține cu dinții de "Steaua României"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Laszlo-Tokes
Laszlo-Tokes

Europarlamentarul Laszlo Tokes trage de timp și cere amânarea discutării retragerii Ordinului "Steaua României". Motivul invocat este că are "niște obligații". El va participa la şedinţa Consiliului Autonomiei Maghiare din Bazinul Carpatic, fiind preşedintele acestuia.

Consilierii au decis ca la a doua neprezentare să-l judece în lipsă. Din informațiile DC News se pare că-l vor judeca oricum.
Iară cererea trimisă către Laszlo Tokes către Consiliu:
"Având în vedere că discutarea retragerii din posesia mea a Ordinului „Steaua României”, în urma solicitării făcute în acest sens de Corina Crețu, Gabriela Firea și alți reclamanți, a fost din nou amânată (fiind reprogramată pentru data de 18 octombrie), pe această cale vă fac cunoscut în mod oficial faptul că, din cauza altor obligații pe care le am, nu voi putea fi prezent la ședința de vineri a Consiliului de Onoare.

În același timp solicit să mi se ofere posibilitatea de a uza de dreptul meu la apărare, garantat prin Constituție, prin intermediul avocatului împuternicit în acest sens, dr. Kincses Elod. Conform celor menționate, vă rog cu respect să amânați luarea în discuție a cazului meu deoarece dl. avocat Kincses nu se află în țară până în data de 20 octombrie.".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel