Tocăniţă de pui, reţeta clasică pas cu pas
tocanita
Tocăniţa de pui este uşor de preparat şi foarte gustoasă. Vă prezentăm o reţetă care îi va încânta pe cei dragi.
Ingrediente
8 pulpe de pui
5 cepe mari
2 ardei capia sau gogoșari
ulei
3 roșii
pasta de tomate
VEZI ŞI Puneţi ceapa într-un vas cu gheaţă şi suc de lămâie. Rezultatul este neaşteptat
Mod de preparare
Se taie zarzavatul mărunt, se pune într-o tigaie cu puţin ulei încins, după care se pune un capac. Se lasă să se călească puţin, apoi se pune pasta de tomate. Se adaugă apoi o lingură de făină (dacă vrei ca sosul să fie mai gros, puneţi 2-4 linguri de făină). Se pun pulpele, apa cât să le acoperi și se lasă să fiarbă. La sfârşit se pune verdeaţă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva