Tocăniță de castraveți murați şi alte ingrediente delicioase. Rețeta, explicată pas cu pas
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”
Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a explicat cum se pregătește o rețetă de tocăniță cu ingrediente delicioase. 

Ingrediente

piept de porc crud
piept de porc afumat
castraveți murați în saramură
chimen
pastă de tomate
sare, piper

Pentru găluște:

2-3 ouă
făină
sare, piper


Mod de preparare

Jumătate din pieptul de porc crud și jumătate din cel afumat se vor prepara la cuptor, asezonate cu sare și piper. Cealaltă jumătate din ambele sortimente se taie în cuburi mici, care se trag la tigaie, transformându-se în mici jumări. Se adaugă pastă de tomate și felii de castraveți și se completează cu apă.

Din ouă cu făină, se face o compoziție pentru găluște, mai fluidă, ca la gogoșile cu lingura. Compoziția pentru găluște din făină se asezonează cu sare și chimen. Se ia din ea cu lingura și se scufundă în sosul de pe foc, notează a1.ro.

Tocănița de castraveți murați se fierbe până când găluștele se ridică la suprafață. Se mai asezonează cu putin piper.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel