Toader, întâlnire cu Iohannis. Precizarea ministrului Justiției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a discutat, vineri seară, la Antena 3, despre o posibilă întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

Ministrul Tudorel Toader a spus că, mâine, va pleca în Japonia, în cadrul unei vizite oficiale. Întrebat dacă, la întoarcerea din Japonia, are programată o întrevedere cu președintele României, Klaus Iohannis, ministrul Justiției a spus: „Când o voi programa, vă voi anunța".

VEZI ȘI Toader, DECIZIE privind revocarea lui Kovesi: Asta voi face

De asemenea, întrebat dacă consideră întâlnirea necesară înainte de prezentarea raportului din Plenul Parlamentului, a oferit următorul răspuns: „Nu știu dacă necesară, dar sigur utilă".

[citeste si]  

Ministrul Tudorel Toader a anunțat că urmează să prezinte evaluarea șefei DNA chiar în plenul Parlamentului.

Amintim că ministrul Justiţiei s-a întâlnit, vineri, cu ambasadorul Japoniei în România, Kisaburo Ishii. Potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei, vineri, la sediul Ministerului Justiției, a avut loc întrevederea ministrului Tudorel Toader şi a secretarului de stat Marieta Safta cu ambasadorul Japoniei în România, Kisaburo Ishii, care a fost însoţit de Tomotaka Yoshimura - secretar I. Întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor bilaterale şi manifestarea dorinţei reciproce de a continua buna colaborare dintre cele două state, arată Ministerul Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel