TM2023: Zilele Maghiare din Timişoara vin cu noutăţi atractive, subliniind diversitatea multiculturală
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Descriere foto: TM2023. Palatul Culturii din Timișoara/ foto Agerpres
Descriere foto: TM2023. Palatul Culturii din Timișoara/ foto Agerpres
Cea de-a VIII-a ediţie a Zilelor Maghiare din Timişoara, programată în Capitala Europeană a Culturii Timişoara 2023 în perioada 21-24 septembrie, vine cu un program spectaculos care se va desfăşura în Piaţa Victoriei/Operei şi în Piaţa Libertăţii.

Din program nu vor lipsi concerte pop-rock cu trupe din Ungaria şi Ardeal, muzică şi dansuri populare ungureşti, gastronomie maghiară, un atractiv târg meşteşugăresc, ateliere pentru copii, dezbateri, lansări de carte, filme, spectacole de reenactment istoric cu trupe din Ungaria şi Timişoara.

Consulul onorific al Ungariei la Timişoara, Tamas Peter, care este şi preşedintele Asociaţiei Bastion - Varbastya din Timişoara, organizatoarea evenimentului, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ediţia din acest an va fi cu o zi mai lungă, iar Teatrul de Stat Maghiar "Csiky Gergely va fi direct implicat la Gala de deschidere şi ca furnizor de spectacole.

Vedeți mai multe detalii pe Spectacola.ro - https://www.spectacola.ro/tm2023-zilele-maghiare-din-timisoara-vin-cu-noutati-atractive-subliniind-diversitatea-multiculturala_32641.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel