Titus Munteanu a murit. Avea 70 de ani
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
titus munteanu
titus munteanu

Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de televiziune, Titus Munteanu, a murit la vârsta de 70 de ani, au declarat reprezentanţi ai televiziunii publice.

Titus Munteanu era internat de două săptămâni la secţia de terapie intensivă a Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, unde a încetat din viaţă miercuri, în jurul orei 13.00, din cauza unei boli respiratorii complexe, precizează Mediafax.

"Boala s-a agravat, astfel că, în ciuda tratamentelor şi a efortului echipei medicale, pacientul a decedat", informează sursa citată.

 Titus Munteanu s-a născut pe 3 octombrie 1941 şi este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune din România.

Titus Munteanu a fost realizator TV din anul 1966 şi a fost director al TVR 1, potrivit site-ului Televiziunii Române.

 Printre emisiunile semnate de Titus Munteanu se numără şi "Realităţi ilustrate" (emisiune produsă de Tudor Vornicu), "Un trio formidabil" (Premiul I la Festivalul "Charles Chaplin", Gabrovo, 1984), "Duelul vedetelor" (premiul APTR, 1992), "Astă seară ne distrăm în familie" (premiul APTR, 1993).

 A creat în 1995 celebra emisiune "Şcoala Vedetelor", care a primit premiul Criticii Muzicale "Mihail Jora", trofeul "Trandafirul de Argint" (Montreux, 1996). Din 2004 a reluat această producţie cu o altă generaţie a Şcolii Vedetelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel