Titus Dobre - Carmen Dan, replici dure. Remarcă tăioasă la adresa lui Paraschiv
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Carmen Dan - Cătălin Paraschiv
Carmen Dan - Cătălin Paraschiv
Fostul ministru al Turismului Mircea Titus Dobre, actual membru Pro România, s-a contrat dur cu ministrul de Interne, Carmen Dan, în Comisia pentru Drepturile Omului. Acesta a avut și o remarcă tăioasă la adresa colonelului Cătălin Paraschiv. 

Mircea Titus Dobre: Doamna ministru, v-ați întors din concediu, foarte bine, excepțional, din punctul ăsta de vedere nota 10 sau nota bene. Vreau în primul rând să știu ce secretat de stat a fost cu dvs. în minister (în seara protestului din 10 august) sau ce ați făcut în minister până la 3 dimineața. Presupun că ați făcut ceva constructiv, nu ați stat la cafele. Și mai am o chestiune: Un an și o lună am fost ministru în Cabinetul dvs. Au fost proteste în acest timp. 

Carmen Dan: N-ați fost ministru în Cabinetul meu. 

Mircea Titus Dobre: În Guvern. 

Carmen Dan: Am fost colegi în Guvern. 

Mircea Titus Dobre: Nu credeți că au fost mai multe trupe de jandarmi față de alte momente sau față de alte evenimente? Nu vă încruntați, dle Paraschiv, nu mă sperii așa ușor. 

Cătălin Paraschiv: Cred că sunteți malițios, domnu`. Nu cred că mă încruntam la dvs. 

Carmen Dan: La prima întrebare, ce legătură are întrebarea cu domeniul de activitate al Comisiei, în ce măsură am afectat drepturile omului stând la minister? 

Mircea Titus Dobre: Atunci puteți să-mi răspundeți la numărul de cadre. Au mai fost proteste, dar n-au fost aduși jandarmi din țară - ca în 10 august. 

Carmen Dan: Mă îndoiesc că aveați cunoștință despre misiunile operative ale ministerului. Nu aveam absolut nicio obligație să vă dau dvs. aceste informații. Nu aveți cum să faceți evaluarea. Dacă v-ați fi uitat doar în trecere pe Facebook ați fi identificat că a fost un miting anunțat cu mult timp înainte, iar participanții, invitații, cu insistență, erau undeva de la un milion. 

Mircea Titus Dobre: Ceea ce era imposibil. 

Carmen Dan: Asta e o apreciere pur subiectivă, neavând o pregătire de specialitate, înțeleg că puteți să aveți și aprecieri subiective. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel