Titi Holban, în vizorul DNA, cu două dosare penale
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Dosarul de trafic de influență în care procurorii anticorupție îl cercetează pe deputatul Titi Holban nu este singura speță care-l privește pe alesul râmnicean aflată în atenția DNA.

Cel puțin așa susțin surse locale bine documentate, care spun că procurorii DNA ar mai instrumenta încă două spețe ce-l privesc pe deputat.

Prima dintre ele, susțin sursele citate, s-ar referi la o afacere cu terenurile fostei Întreprinderi Agricole de Stat Râmnicu Sărat, pe care Titi Holban ar fi pus-o pe picioare în asociere cu nașul său de cununie, fost ofițer de Poliție, acum pensionat, care a activat o bună perioadă de timp la vârful Inspectoratului de Poliție al Județului Buzău și în Inspectoratul General al Poliției, scrie OpiniaBuzău.

O a doua afacere s-a referi la lucrările de reabi­litare a bisericii vechi din Valea Râmnicului, unde, împreună cu un preot local, deputatul Titi Holban ar fi creat un prejudiciu estimat la 80.000 euro.

Reamintim că deputatul UNPR Titi Holban a fost pus, în urmă cu două săptămâni, sub control judiciar de |nalta Curte de Casație și Justiție, după ce plenul Camerei Deputaților a respins, pe 2 iulie, cererea ministrului Justiției de încuviințare a arestării sale preventive, acesta fiind suspectat de trafic de influență, pentru că ar fi luat 10.000 euro pentru ca o firmă să nu fie sancționată, după un control al Direcției Antifraudă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel