Data publicării:

Ținutele lui Carmen Iohannis, aspru criticate: Ca o sorcovă

Autor: Cătălina Burghelea | Categorie: Politica
WhatsApp
Imaginile cu ținutele Primei Doamne, Carmen Iohannis, de la vizita în Italia, au fost subiect de controversă. În România au declanșat un val de reacții și critici, multe dintre ele în mediul online. 

Rochița roz cu buline negre, până deasupra genunchiului, cu volane la mâneci și cordon negru în talie, creație Eli Lăslean, a fost cea mai aspru criticată.

Pe pagina personală de facebook a designer-ului Eli Lăslean, comentariile la adresa ținutelor lui Carmen Iohannis nu mai contenesc.

Mai jos vă redăm câteva exemple:

„Doamna Laslean va ador si va felicit din tot sufletu' ! Ati imbracat-o astazi pe Prima Falsificatoare de-a ris toata Planeta de ea. Tineti-o tot asa si Patria va va fi recunoscatoare."

„Ai imbracato pe Carmen că o sorcova! Îți bați joc de imaginea ei!!!"

„Doamna, cand mai faceti rochii pentru doamna Carmen, sa le puneti instructiuni de folosire: rochie pentru receptii, rochie mers la scoala, rochie vizite la episcopie etc. Daca nu scrieti pe eticheta unde sa fie purtate, doamna Carmen de unde sa stie?"

„Cu parere de rau,cu regret spun ca prima noastra doamna nu a fost niciodata imbracata adecvat evenimentului ! Nu ca este imbracata urat ci neadecvat ! Cum a fost in Italia,acum......lasand protocolul la o parte,rochia purtata era ceva diafan pentru primavara, pentru un eveniment gen nunta,botez etc. , nuicidecum pentru acea ocazie ! Nu trebuie sa fii expert in moda ca sa realizezi ca nu te poti afisa cu o rochie diafana intr-o biserica sau cu ocazia unei vizite prezidentiale ! Eu nu spun ca rochiile purtate sunt urate ! Nu......ci sunt purtate in ocazii mepotrivite pentru asemnea rochii ! Oare dansa chiar nu vede ce se-ntampla-n jurul ei in cazul primelor doamne ????!!!!!"

„Doamna draga, mi-as dori sa intelegeti ca "Prima doamna" reprezinta Romania, ci nu pe dumneavoasta. Incercati un exercitiu de respect pentru aceasta tarisoara si am convingerea ca puteti crea si ceva decent, de bun simt."

CITEȘTE ȘI Carmen Iohannis, ținute. Designerul Eli Lăslean: În America, ar fi aplaudată


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel